19 comentarii
 1. Doamne, ce de torturi, care mai de care mai bun si mai frumos! Felicitari, Vio!

  RăspundeţiȘtergere
 2. nichitoiu aura madalina05 martie, 2014 23:31

  Ffffff bune sunt,, dupa cum arata!!!

  RăspundeţiȘtergere
 3. fara nici un interes ascuns, tin sa mentionez ca este site-ul cu cele mai fine, gustoase si aspectoase prajituri, torturi, bunatati. FELICITARI DIN TOATA INIMA SI ASTEPT SA MAI POSTATI SI ALTE RETELE. INCA O DATA TOATE FELICITARILE DIN LUME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  RăspundeţiȘtergere
 4. Cred ca gustul acestor torturi intrec chiar si aspectul lor.....! O sa incerc si eu ceva de aici! Felicitari si multumesc pentru idei!:-)

  RăspundeţiȘtergere
 5. As dori si eu reteta de la tortu profitero daca se poate a mutumesc

  RăspundeţiȘtergere
 6. daca as avea unul asa ca alea sar termina in 3 ore cat de bun e

  RăspundeţiȘtergere
 7. Oau ! Superbe torturi . Am încercat sa fac tortul Vis de iarna , mi-a iesit binisor.

  RăspundeţiȘtergere
 8. Wow!!! Arata senzational!!! Iar gusturile fiecaruia dintre ele cred ca intrec orice asteptare!!!

  RăspundeţiȘtergere
 9. Felicitari doamna ,minunate torturi !!!! Am sa le incerc pe toate .....

  RăspundeţiȘtergere
 10. sunt frumoase dar sunt si gustoase ?

  RăspundeţiȘtergere
 11. Respect foarte frumoase ornamentate cu inima si dragoste mare , am sa le incerc pe rind din jumatate de portie va pup si multa ssanatate

  RăspundeţiȘtergere
 12. respect sint foarte frumoase facute cu multa dragoste si din inima ,o sa le incerc pe rin din jumatate de portie va pup si multa sanatate

  RăspundeţiȘtergere
 13. respect sint foarte frumoase facute cu multa dragoste si din inima ,o sa le incerc pe rin din jumatate de portie va pup si multa sanatate

  RăspundeţiȘtergere
 14. Felicitari, sunteti extraordinara!Totul arata minunat si nu ma indoiesc ca si gustul este pe masura!Si eu sunt pasionata de gatit asa ca ma voi inspira negresit de pe site-ul dvs.Va multumim!

  RăspundeţiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!