ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

1 sept. 2013

Aperitiv rapid cu ardei si ricotta



Ingrediente:

8-9 ardei
500 gr ricotta
100 gr unt
2 linguri smantana
2 fire ceapa verde
3-4 fire marar
sare, piper


Mod de preparare. Frecam ricotta cu untul moale, la temperatura camerei.Adaugam smantana. 
Si ca sa elimin comentariile rautacioase (pe care am preferat sa nu le public) revin cu precizarea ca ricotta nu e acelasi lucru cu urda dragii mei, nu sunt snoaba, cand am folosit urda in reteta am scris urda( de ex: http://www.caietulcuretete.com/2013/08/rosii-umplute-cu-crema-de-urda.html), dar daca acum am folosit ricotta de ce sa scriu altceva??? Aici puteti citi despre ricotta:http://ro.wikipedia.org/wiki/Ricotta
 Daca nu aveti ricotta puteti folosi urda sau branza de vaci proaspata. 
Tocam marunt un ardei rosu si ceapa verde si mararul si le adaugam in crema de ricotta. Asezonam cu sare si piper si omogenizam.



Spalam ardeii si ii taiem in doua pe lungime. Indepartam cotorul.


Umplem jumatatile de ardei cu crema de ricotta si decoram cu crengute de marar.


Distribuie daca iti place:

2 comentarii :

  1. Aperitivul preferat al lui fii-miu :)
    Eu pun de obicei branza de vaci mixata cu ceva cascaval, am sa incerc si varianta cu ricotta, chiar nu am folosit-o pana acum.
    Acum e si convenabila ca pret insa este un adevarat deliciu in plina iarna, dupa Craciun, un aperitiv fin si revigorant.

    RăspundețiȘtergere
  2. o super idee,un aperitiv usor de realizat si sanatos,felicitari

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes