ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

19 sept. 2013

Salata cu rucola, vita si cus-cus


Ingrediente:

100 gr rucola
100 gr cus-cus
200 gr antricot vita
seminte de rodie
germeni de lucerna
ulei de masline cu piper
zeama de lamaie




Punem antricotul de vita pe grill-ul incins, uns cu o lingura de ulei de masline.


Dupa gust condimentam cu sare si piper. O intoarcem pe ambele parti. Nu o lasati mai mult decat trebuie  pe gratar, carnea trebuie sa ramana rozie la mijloc, altfel devine tare.


Taiem rodia in doua scoatem semintele.



Asezam rucola spalata si uscata pe un platou. Apoi punem cus-cus-ul fiert conform indicatiilor de pe ambalaj. 


Taiem carnea de vita fasii si o asezam deasupra.


Punem din nou un strat de cus-cus si apoi presaram cateva seminte de rodie. Punem deasupra o mana de germeni de lucerna.  Stropim cu ulei de masline si zeama de lamaie dupa gust.


Distribuie daca iti place:

8 comentarii :

  1. Arata genial Vio, ideal pt cina din seara asta! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Acela nu este cus-cus , ci sunt paste fainoase tip cus-cus. Cus-cus-ul nu se fierbe , se lasa doar sa se umfle cu apa fierbinte cam 5 minute . Cred ca salata va fi tot atat de buna cu cus-cus adevarat .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga anonim, eram convinsa ca vor exista comentarii, ca atare am pus si o poza cu ingredientele, in care se vede clar despre ce anume este vorba. Tu te referi la acest produs: http://en.wikipedia.org/wiki/Couscous, intr-adevar e foarte bun, am folosit adeseori, eu insa am avut motivele mele sa folosesc paste cus cus, nu cred ca e cazul sa dau explicatii aici. Eu stiu ca noi oamenii suntem tentati sa judecam mult prea usor si dupa aparente, insa eu zic ca ar trebui sa invatam sa ne uitam in propria ograda si sa lasam in pace ograda vecinului! O zi frumoasa!

      Ștergere
    2. Nu stiu de ce te-ai suparat, probabil ca nu e chiar adevarat ca astepti comentariile noastre, ale cititorilor. Daca nu voiai sa ma uit in ograda ta , nu faceai un blog despre ea. Deci am inteles mesajul si promit ca nu ma voi mai uita in aceasta ograda!!!!!!!!!!!

      Ștergere
    3. Mda, cred ca am fost prea subtila pentru tine, chestia cu ograda e un proverb,e un fel de a spune, cand am spus ograda nu m-am referit nicidecum la blog, dar e alegerea ta si ti-o respect, nu te obliga nimeni sa te uiti in el. Si cand am spus ca astept comentarii m-am referit la cele la obiect de ex: nu ti-a iesit reteta si ai nevoie de mai multe explicatii, sa imi dai o sugestie, un sfat!
      Si reamintesc, m-am suparat fiindca am evidentiat clar in imaginea cu ingredientele ce tip de cus-cus am folosit, deci daca era atat de evident, chiar nu iti inteleg interventia.

      Ștergere
  3. Arata interesant si lejer in acelasi timp, ma intreb daca ar merge un sos pe deasupra in pic ? U ce zici ? Daca ai vreo idee de sos ce ar merge pus , raspunde-mi aici pe blog. Merci !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Personal as zice ca uleiul de masline si zeama de lamaie sunt suficiente, sosul cred ca un sos ar "fura" din prosetimea data de rucola, rodie si germenii de lucerna.

      Ștergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes