ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

7 sept. 2015

10 deserturi la pahar, elegante aspectuoase si foarte usor de preparat



 
Deserturile la pahar vor face intotdeauna deliciul unei mese festive si vor atrage privirile admirative ale invitatilor! Foarte usor de facut, cu ingrediente de cele mai multe ori la indemana, reci de la frigider, deserturile la pahar sunt ideale atat pentru mesele festive: petreceri aniversare, nunti, botezuri, dar pot fi si un desert de duminica cu care sa ne rasfatam familia.
Pentru retete dati click pe denumirea fiecarui preparat.





















Distribuie daca iti place:

5 comentarii :

  1. Buna Vio, apelez la tine deoarece stiu ca esti o draguta si imi vei raspunde, am si eu doua intrebari. 1. de unde pot sa achizitionez micile paharute din plastic sau alte forme interesante din plastic. Iar a doua am observat pe multe site-uri prezentarea ciorbei de fasole in bol de paine. Am observat ca bolurile au aceeasi forma lunguiata, clar un este facuta de mana, ai idee de unde as putea achizitiona o forma? multumesc mult si o zi minunata.

    Nico

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, paharutele le-am achizitionat de aici: https://www.facebook.com/profile.php?id=100005041308171&fref=ts Magazinul este in Galati insa am inteles ca livreaza si online, le poti trimite un mesaj sa ii intrebi. De forma pentru paine nu stiu ce sa iti spun, o varianta ar fi sa o coci intr-o craticioara. Sper ca ti-m fost de ajutor, o zi frumoasa!

      Ștergere
  2. Violeta, multumesc mult pentru poștarI, rețetele sunt foarte aspectuoase cât și delicioase
    Apreciem efortul tău și mulțumim lui D zeu, ca oameni ca tine încă exista
    Fii binecuvântată,
    Laura

    RăspundețiȘtergere
  3. Violeta, multumesc mult pentru poștarI, rețetele sunt foarte aspectuoase cât și delicioase
    Apreciem efortul tău și mulțumim lui D zeu, ca oameni ca tine încă exista
    Fii binecuvântată,
    Laura

    RăspundețiȘtergere
  4. Super Nico,daca esti din Bucuresti, paharele si tot ce tine de plastic le găsești în Doraly. La un suuuper pret

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes