ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

28 sept. 2015

Supa minestrone cu tortellini la Philips Multicooker HD3167


 De ceva vreme bucataria mea s-a imbogatit cu un nou gadget, Philips Multicooker HD3167, un aparat de gatit menit sa imi usureze munca.
Aparatul are un design placut, nu ocupa foarte mult loc, e foarte usor de manevrat fiiind prevazut cu un maner ce il face usor de deplasat dintr-un loc in altul si vine insotit de cateva accesorii: manusi din silicon, pahare pentru iaurt, o tava pentru gatire la aburi o cana gradata, o lingura si un polonic dar si o carte cu retete.

Fiindca sunt mamica a doi copii minunati, dar foarte nazdravani marele avantaj al aparatului este ca este prevazut cu functia de blocare pentru copii, doar apasam si mentinem apasat butonul de presetare pentru 3 secunde si pe afisaj se va aprinde pictograma aferenta acestei functii. Dupa cum ati vazut, aparatul este foarte usor de utilizat, este multifunctional fiind prevazut cu diverse functii si nu va mai fi nevoie de tigai, oale, cuptor, aparatul de gatit inlocuind cu succes toate aceste ustensile.
Un alt avantaj este acela ca puteti preseta aparatul sa porneasca la o anumita ora, asadar pregatiti totul, presetati aparatul si cand va intoarceti de la serviciu veti gasi mancarea calda fara alt efort suplimentar.
Astazi am pregatit la Philip Multicooker o supa minestrone cu tortelini, o supa hranitoare si gustoasa.



Ingrediente:

1 morcov taiat rondele
1 ceapa taiata fideluta
1 ardei gras tocat marunt
1 dovlecel taiat felii
100 gr fasole boabe
1 conserva de rosii cuburi
sare si piper dupa gust
1 l apa
2 linguri ulei masline
200 gr tortellini
2 linguri parmezan ras

Mod de preparare: 

Vezi aici prepararea supei minestrone cu tortellini la Philips Multicooker HD3167:  



Cuplam aparatul Multicooker Philips la sursa de curent. Apasam clapeta pentru a deschide capacul.
Vom pune in vasul multicookerului morcovul, ceapa, ardeiul gras, dovlecelul, fasolea, rosiile, tortellini, uleiul de masline, sarea si piperul. Completam cu apa.
Apasam butonul menu pana ajungem la functia Boil, adica fierbere. Apasam apoi butonul cooking time si cu ajutorul plusului si minusului setam timpul de fierbere. Eu am setat aparatul pentru o ora. Apasam butonul start pentru a demara procesul de gatire.
Cat aparatul va fierbe supa noi ne putem vedea de treburi linistiti fara teama ca se va lipi sau ca va da in foc. aparatul este prevazut cu un vas ceramic si datorita tehnologiei cu incalzire 3D gatirea va fi uniforma iar mancarea nu se va lipi.
 Cand procesul de gatire va fi incheiat se vor auzi patru semnale sonore. Supa noastra este gata, ii vom mai adauga doar parmezanul ras.
 In momentul incheierii procesului de gatire aparatul va intra automat in modul keep worm, pastrare la cald si astfel supa noastra va ramane calda pana in momentul servirii. 






Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes