ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

7 oct. 2013

Taitei picanti cu ton si sos cremos de avocado


Cremosi, picanti, cu gust proaspat, taiteii astia sunt dragoste la prima degustare. Avocado, tonul, caperele, patrunjelul si ardeiul iute sunt ingredientele ce ii innobileaza, conferindu-le un gust unic!

Ingrediente

200 gr taitei
1 avocado mare
1 conserva ton bucati
1 limeta
50 ml ulei de masline
1 legatura patrunjel
1 bucata praz sau ceapa
1 ardei iute
50 gr capere
sare de mare

Mod de preparare:



Curatam avocado si il taiem cubulete. tocam marunt prazul, patrunjelul si ardeii.


Fierbem taiteii conform indicatiilor dupa ambalaj apoi ii trecem prin jet de apa rece ca sa nu se lipeasca. Punem in vasul blenderului avocado, patrunjelul, prazul si ardeiul. adaugam ulei de masline si zeama de la limeta si mixam pana obtinem un sos. Sosul obtinut il punem peste taitei.


Adaugam tonul bucati si caperele si amestecam cu grija. Adaugam sare de mare dupa gust.


Decoram cu rondele de ardei iute.







Distribuie daca iti place:

4 comentarii :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes