ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

13 oct. 2013

Salata de paste cu fructe

Mi-e greu sa descriu gustul in cuvinte, trebuie neaparat sa o faceti si veti intelege de ce m-am indragostit iremediabil de aceasta salata!



Ingrediente:

1 ananas
200 gr paste 
50 gr rucola
50 gr branza cu mucegai
1 para
4-5 felii bacon
3-4 nuci
25 gr fructe goji
25 gr fulgi de migdale
1 fir mic praz (doar partea verde)
100 gr iaurt
2 linguri maioneza
2 linguri ulei de masline
1 lingura otet balsamic
piper mozaic





Mod de preparare

Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Le trecem prin jet de apa rece ca sa nu se lipeasca intre ele si le punem intr-un bol. Curatam ananasul si para si le  taiem cuburi. Baconul il taiem fasii. 
Punem fructele goji in ulei de masline pentru 1-2 minute.
 Nucile le tocam grosier si le prajim in cuptor impreuna cu migdalele. Le punem pe toate in bol peste paste si le amestecam usor.



Preparam sosul. Punem iaurtul impreuna cu maioneza, adaugam uleiul de masline si otetul balsamic, asezonam cu piper dupa gust si omogenizat. Punem salata pe un platou si adaugam sosul. 
Deasupra  punem prazul taiat rondele.


Distribuie daca iti place:

4 comentarii :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes