ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

31 iul. 2013

Salata de ciuperci cu pui, porumb si migdale



Dupa ce ne-am racorit cu o inghetata cu ananas Sun Food, am  un tort rece, de vara, bun si racoros astazi la pranz am hotarat sa "Gatesc sanatos cu Sun Food" o salata de vara, plina de vitamine si consistenta. Evident  cu ciuperci si porumb  Sun Food, fiindca asa cum v-am zis produsele lor sunt naturale, fara conservanti, gustul fructelor si al legumelor se pastreaza intact iar culoarea e naturala, nu data de fel de fel de coloranti. Mai aveti timp la dispozitie sa va inscrieti in concurs, dar mai intai cititi regulamentul.




Ingrediente:


1 conserva ciuperci Sun Food
100 gr porumb Sun Food
1 piept pui
1 ardei gras rosu
cateva frunze telina
cativa fulgi de migdale
sare de mare, piper
2 linguri ulei de masline extravirgin

Mod de preparare:


Sotam ciupercile il doua linguri de ulei de masline.



Feliem pieptul de pui, il condimentam si il punem pe grill pana se rumeneste usor. 



Asezam pe un platou cateva frunze de telina apoi punem ciupercile. Taiem ardeii fasii si ii asezam peste ciuperci. Fulgii de migdale ii  punem pe o tava si ii dam la cuptor 5-10 minute pana se rumenesc.
Presaram porumbul si migdalele peste salata. Asezonam cu sare si piper si stropim cu ulei de masline extravirgin.




Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes