ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

21 mar. 2014

Somon cu broccoli


O reteta rapida, o reteta usoara, o reteta dietetica si  foarte sanatoasa. E drept nu-i o reteta tocmai ieftina, somonul este un peste destul de scump, dar e atat de gustoasa si plina de nutrienti incat merita sacrificiul.
O reteta ce se prepara in maxim 15 minute,  foarte simpla dar foarte gustoasa si satioasa. 
Gustul deosebit e dat in special de condimentele Kotanyi, condimente ce se gaesc pe piata intr-o gama extrem de variata, pentru toate gusturile si toate buzunarele. 


Ingrediente:

1 file somon cca 300 gr
250 gr broccoli
piper cu lamaie
condimente Kotanyi Exotic
condimente Kotanyi pentru legume

Mod de preparare:


Intr-o craticioara punem apa la fiert impreuna cu o lingura de condimente Kotanyi Exotic. condimentul contine sare de mare aromata, chilli, chimen negru, ghimbir, etc Puteti  adauga orice condimente doriti dupa propriul gust.
Cand apa clocoteste introduceti usor fileul de somon in apa si il lasati maxim 10 minute.


Il scoatem si il lasam deoparte.



Odata cu pestele punem si broccoli la fiert. Punem apa intr-o craticioara si sare de mare. Adaugam buchetelele de broccoli si le lasam sa fiarba cca 5 minute.  Broccoli trebuie sa ramana verde si crocant. Cand e gata il scoatem pe un platou cu ajutorul unei supiere.



Punem pestele pe farfurie si  il condimentam cu piper cu lamaie  si optional pentru un plus de gust si pentru culoare adaugam condiment Kotanyi Exotic. Presaram peste broccoli condiment pentru legume si il asezam in jurul pestelui.


Distribuie daca iti place:

4 comentarii :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes