ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

27 mar. 2014

Paste Caprese


Gustul Italiei intr-o portie de paste! Paste, rosii cherry, mozzarella, parmezan, busuioc, ulei de masline extravirgin,  au dat nastere unei portii cremoase si savuroase de paste caprese. Incredibil de gustoase, pastele astea creeaza dependenta! Multumesc Diva in bucatarie pentru provocare!


Ingrediente:

200 gr penne Baneasa
250 gr mozzarella
50 gr parmezan
2-3 linguri ulei de masline 
200 gr rosii din conserva
100 ml smantana
5-6 rosii cherry
o crenguta busuioc





Mod de preparare


Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj apoi le scoatem intr-o sita si le clatim cu apa rece sa nu se lipeasca intre ele.


Intr-un vas incalzim uleiul de masline si adaugam rosiile pe care le-am mixat in prealabil transformandu-le in pasta. Dam in 1-2 clocote.


Adaugam jumatate din parmezanul ras, 100 gr mozzarella taiata cubulete  si smantana.



Cand sosul devine omogen adaugam pastele si amestecam.



 Asezam in vasul termorezistent jumatate din compozitia de paste apoi adaugam 100 gr mozzarella taiate cubulete, rosiile taiate in jumatati sau sferturi, cealalta jumatate de parmezan ras si  busuioc.



Punem deasupra restul de paste si mozzarela ramasa taia ta felii  o asezam deasupra.




Dam la cuptor pana se rumeneste frumos.


Distribuie daca iti place:

6 comentarii :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes