ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

27 mar. 2014

Penne cu broccoli si spanac


Diva in bucatarie ne-a provocat din nou sa gatim cu paste, si ne-a tentat cu niste premii minunate! Cum puteam rezista ispitei, mai ales ca  ne plac tare mult pastele? Si fiindca e primavara, totul e verde in jur, am ales sa pregatesc penne cu spanac si broccoli pe care le-am innobilat cu un sos savuros cu camembert si branza cu mucegai! 


Ingrediente:

200 gr penne Baneasa
2 broccoli
100 gr spanac
100 gr smantana
100 gr branza cu mucegai
100 gr branza camembert
un cubulet unt
sare, piper



Mod de preparare:




Incingem untul intr-o craticioara. Adaugam smantana, branza cu mucegai si branza camembert si amestecam pana obtinem un sos omogen. Adaugam sare si piper.



Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj si le adaugam in sos. 



Curatam spanacul si il spalam iar broccoli il desfacem in buchetele mici. Le punem in apa clocotita cu sare un minut, doar atat cat sa se inmoaie usor. Nu le lasati mai mult, trebuie sa ramana verzi si crocante.



Punem pastele int-un vas de ceramica termorezistent alternandu-le cu spanacul si broccoli. 



Optional puteti adauga deasupra aschii de parmezan.



Dam la cuptor circa 30 minute pana ce pastele sunt rumenite frumos deasupra,.


Cat sunt fierbinti puteti adauga parmezan ras, sau le serviti simple.




Distribuie daca iti place:

Un comentariu :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes