ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

27 mar. 2022

Cartofi umpluti cu ciuperci

Pe cat de simpli pe atat de gustosi sunt cartofii acestia umpluti cu ciuperci. Din pacate pozele nu sunt atat de frumoase pe cat de gustosi sunt, asa ca va trebui sa ma credeti pe cuvant.
Va recomand si cartofii umpluti cu branzeturi. Mai multe retete cu cartofi gasiti aici. Mai multe retete de post gasiti aici

 Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici sau pe instagram aici

Ingrediente cartofi umpluti cu ciuperci

4 cartofi mari
300 g ciuperci
1 ceapa mare
3-4 linguri ulei 
sare dupa gust
 
Mod de preparare cartofi umpluti cu ciuperci
 
Pentru prepararea acestei retete am cumparat cartofi speciali pentru copt, si i-am ales pe cei mai mari. I-am spalat bine si le-am taiat cate un capac, pe lungime. Am uns cartofii cu ulei i-am presarat cu sare si i-am impachetat in folie de aluminiu. Daca nu doriti sa folositi folie de aluminiu puteti incerca cu hartie de copt.

Dam la cuptor, pentru circa 30 minute, la 200 grade, cu ventilatie, pana cand cartofii sunt moi atunci cand ii apasam. Scobim cu atentie miezul, il pasam si il lasam deoparte.

Intr-o craticioara incingem uleiul, adaugam ceapa tocata marunt si ciupercile feliate.

Le sotam pana cand ceapa devine translucida si ciupercile se rumenesc usor. Le rasturnam peste miezul cartofilor, amestecam si potrivim gustul de sare.

Umplem cartofii cu aceasta compozitie si ii dam la cuptor pentru circa 20 minute, fara sa ii mai acoperim cu folie.

Cand s-au rumenit frumos deasupra ii scoatem si daca doriti puteti presara marar verde, tocat maruunt.


Distribuie daca iti place:

2 comentarii :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes