ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

19 mar. 2022

Varza de Bruxelles la cuptor

Varza de Bruxelles nu face parte in mod obisnuit din meniul nostru, am incercat la un moment dat sa o pregatesc dar nu mi-a placut, insa am decis sa ii mai dau o sansa. Varianta aceasta, si mai ales combinatia cu crema de otet balsamic, a fost foarte buna!
Varza de Bruxelles pregatita astfel are un gust placut, dulceag, si o textura crocanta, poate reprezenta un preparat de sine statator, mai ales acum, in perioada postului, dar poate reprezenta si garnitura pentru diverse preparate. 

Mai multe retete de post gasiti aici. (click pe cuvantul subliniat pentru a ajunge in pagina retetei)

Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici sau pe instagram aici

Ingrediente varza de Bruxelles la cuptor

500 g varza de Bruxelles
3-4 linguri ulei masline
3-4 linguri crema de otet balsamic
sare, piper, chilli



Mod de preparare varza de Bruxelles la cuptor

Spalam varza si cele mai marisoare le vom taia in doua.

Le punem intr-un bol si adaugam crema de otet balsamic, uleiul de masline, sarea, piperul macinat si chilli.

Amestecam bine si apoi le punem intr-o tava termorezistenta, avand grija sa nu le punem unele peste altele, ca sa poata fi bine patrunse toate.

Dam la cuptor, la 180 grade, folosind si functia de ventilatie, pentru aproximativ 30 minute. Textura acestora trebuie sa fie usor crocanta iar gustul va deveni usor dulceag.



Distribuie daca iti place:

3 comentarii :

  1. Si crema de otet balsamic nu mai apare in reteta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ii cer scuze si va multumesc mult pentru atentionare, intr-adevar, desi in imagini apare etapa la care adaug crema de otet basamic, in text am enumerat doar restul ingredientelor. Am editat acum.

      Ștergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes