ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

25 mar. 2022

Salsa de mango

 
Salsa de mango este un preparat mexican, un amestec de mango, ardei, ceapa rosie si coriandru, asezonat cu zeama de lime, ce este servit alaturi de peste sau de diverse tipuri de carne. Eu va spun ca o puteti manca chiar si ca fel de sine statator, pentru ca este similara unei salate, si este foarte, foarte gustoasa, dulce acrisoara si usor picanta daca adaugati si ardei. Evident, gustul acesteia depinde foarte mult de mango, asadar este esential sa aveti unul foarte bine copt si gustos. 
Mai multe preparate mexicane gasiti aici.
 Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici sau pe instagram aici

Ingrediente salsa de mango

1 mango
1 ardei capia
1 ceapa rosie
1 legatura coriandru
1 lingura zeama lime
optional 1 ardei iute

Mod de preparare salsa de mango
 
Alegem u mango bine copt, ca sa fie gustos si aromat. Taiem mango in cuburi.  Eu l-am taiat in doua apoi l-am crestat cu cutitul si pe lungime, si pe latime, pana la coaja, ca in imagine.


Punem cuburile de mango intr-un vas, cu tot cu sucul pe care si-l vor lasa. Taiem cubulete mici ardeiul capia si ceapa rosie, si le adaugam peste mango. Spalam coriandrul, il tocam marunt si il adaugam si pe acesta. Daca nu va place gustul acestuia il puteti inlocui cu patrunjel verde.



Adaugam zeama de lime si amestecam. In functie de gust, puteti adauga mai multa sau mai putina. Daca doriti o salsa picanta, puteti adauga si putin ardei iute, tocat marunt sau fulgi de chilli.



Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes