ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

28 mar. 2014

Broccoli sote cu lamaie si usturoi



O reteta simpla, o reteta rapida, o reteta de post! Daca nu tineti post merge de minune alaturi de peste si nu numai.


Ingrediente:

1 broccoli
2-3 linguri ulei de masline
2-3 catei de usturoi
zeama de lamaie
sare de mare

Mod de preparare:




Desfacem buchetelele de broccoli si le spalam. Le punem la fiert in apa cu sare de mare pana ce devin de un verde intens. Scoatem broccoli si ii trecem prin jet de apa rece  ca sa oprim procesul termin si sa ramana verde.


 Punem intr-un wok uleiul de masline si usturoiul. Daca nu tineti post puteti folosi unt in loc de ulei.  Lasam cat sa isi elibereze usturoiul aromele si stingem cu zeama de lamaie. Eu am folosit zeama de la o jumatate de lamaie.





Adaugam broccoli si sotam circa 1 minut. Asezonam cu sare de mare. Daca este cazul mai puteti adauga lamaie.


Distribuie daca iti place:

2 comentarii :

  1. Multumesc , Vio ! Am selectat reteta cu broccoli dar si inca o retta cu rondele de aluat si ciuperci, si un pilaf de post. Sper sa iasa bune si aspectuoase ca cele postate de tine.
    Spor la retete interesante ÅŸi gustoase !

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, Vio! Tocmai am facut reteta ta si a iesit foarte buna. A mers de minune cu paste in sos rosu. Singura dificultate am avut-o cand am pus lamaia peste ulei, nu am stiut ca o sa se agite asa mult "apele" :) multumesc pentru inspiratie si o zi faina!

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes