ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

17 dec. 2009

Pui picant cu ardei



Cine a zis ca foamea e cel mai bun bucatar mare dreptate a avut.M-am trezit aseara in fata unui piept de pui si cu o oferta limitata prin frigider(deh,buget de criza) si am fost nevoita sa ma descurc cu doi ardei si niscaiva sosuri,o mana de patrunjel,ceva condimente si uite asa a luat nastere o noua reteta


Ingrediente
1 piept pui
2 ardei capia
3-4 linguri sos dulce de ardei iuti
3-4 linguri ketchup picant facut in casa
1 legatura patrunjel
sare,piper,praf usturoi
Mod de preparare
Se dezoseaza pieptul de pui se feliaza si se prajeste putin in ulei.


Se taie ardeii cubulete si se pun peste piept si se mai lasa pana se inmoaie ardeii.

Se adauga sosul, ketchupul si condimentele ,se pune apa cat sa acopere putin totul si se lasa sa fiarba pana scade sosul.

Se presara cu patrunjel verde si se poate servi

Distribuie daca iti place:

4 comentarii :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes