ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

31 oct. 2016

Piept de pui umplut cu mozzarella


Pieptul de pui este pe primul loc in preferintele copiilor asadar retetele cu piept de pui sunt la loc de cinste la noi acasa si le pregatesc ori de cate ori am ocazia. Desi cel mai mult le plac snitelele si degetelele de pui sunt deschisi si la retete noi. Evident, ca mai toti copiii, sunt foarte pretentiosi si nu mananca orice, asa ca m-am bucurat din toata inima ca reteta de piept de pui umplut cu mozzarella a fost foarte apreciata si m-au  rugat sa le fac si alta data.
E o reteta rapida, simpla, e perfecta pentru un pranz de weekend cand luati masa in familie, fiindca nu dureaza mult si va ramane mai mult timp ca sa petreceti cu familia, dar si pentru o cina rapida dupa o zi obositoaare la serviciu fiindca e o reteta simpla, fara bataie de cap, in cateva minute masa e servita.
Si pentru ca cel mai mult atunci cand pregatesti o reteta atat de simpla conteaza ingredientele de calitate, va recomand carnea de pui de la Agrisol, unde puii sunt crescuti cu grija si cu responsabilitate si sunt hraniti cu produse naturale asadar si carnea este de foarte buna calitate.




Ingrediente piept de pui umplut cu mozzarella:

6 piepti pui Agrisol (cca 1 kg)
300 gr mozzarella
sare de mare
piper mozaic
boia de ardei dulce
2linguri ulei masline



Mod de preparare piept de pui umplut cu mozzarella:

Spalam pieptul de pui si crestam fiecare bucata astfel incat sa obtinem un buzunar. Este importat sa alegem piept de pui mai mic ca sa se patrunda bine atunci cand il vom gati, in caz contrar  va exista riscul sa ramana crud la mijloc.


Asezonam cu sare de mare si piper si punem in buzunarele formate mozzarella taiata felii.


Inchidem buzunarul  si asezonam pe ambele parti cu sare de mare, piper proaspat macinat si boia dulce.



Adaugam uleiul de masline si  masam usor pe toate partile ca sa omogenizam.


Incinge foarte bine uleiul si prajim bucatile de pui la foc iute pe ambele parti.


Scoatem pe servete absorbante ca sa eliminam excesul de ulei. Este foarte bun fierbinte dar se poate manca si rece.





Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes