ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

10 oct. 2016

Pulpe de pui pe pat de legume



Pornind de la principiul ca fericirea sta in lucrurile simple, astazi am pentru voi o reteta pe cat de simpla pe atat de gustoasa, pulpe de pui pe pat de legume, deopotriva pe gustul adultilor si al copiilor. Pulpe de pui cu crusta crocanta si interior fraged si suculent si o garnitura absolut delicioasa, plina de culoare, legume gustoase si usor crocante, o reteta ce va garantez ca va deveni preferata familiei!
Desi o reteta simpla, pentru o reusita garantata avem nevoie de legume proaspete si sanatoase si de pulpe de pui proaspete si de calitate iar pentru a avea carne de pui de calitate si mereu proaspata pe masa celor dragi, trebuie sa luam in calcul si produsele care sunt oferite pasarilor in timpul dezvoltarii lor, produsele naturale avand un rol foarte benefic asupra coloritului cat si a texturii carnii. Si cum eu imi doresc sa ofer tot ce este mai bun familiei mele aleg Agrisol deoarece, conform informatiilor acumulate, ei folosesc produse naturale pentru alimentarea pasarilor.
Recomand din toata inima produsele Agrisol, sunt mereu proaspete, la standarde de calitate ridicate si folosindu-le, preparatele voastre vor fi si mai savuroase si mai gustoase.



 Ingrediente pulpe de pui pe pat de legume:

1 dovlecel
1 vanata
2 ardei capia
2 cepe rosii
10 rosii cherry
1 capatana usturoi
cateva fire cimbru
3-4 linguri ulei de masline
sare, piper
boia de ardei




Mod de preparare pulpe de pui pe pat de legume:

Vom pregati mai intai patul de legume. Curatam dovleceii si ii taiem felii mai grosute. Spalam vanata si o taiem felii. Ardeiul capia il spalam, il taiem bucati iar ceapa rosie o curatam si o vom taia rondele, dar nu foarte subtiri.
 Asezam toate legumele intr-o tava termorezistenta. Asezonam cu sare si piper si stropim cu doua linguri de ulei de masline extravirgin. Adaugam capatana de usturoi pe care o vom taia in doua ca sa isi elibereze  aromele apoi punem si firele de cimbru.


Pulpele de pui le spalam si le tamponam cu un servet ca sa eliminam excesul de apa. Le asezonam cu sare, piper si boia de ardei apoi le stropim cu doua linguri ulei masline pe toata suprafata. Rolul uleiului de masline este de a le ajuta sa formeze o crusta rumena si frumoasa.
Asezam pulpele pe patul de legume.


Punem tava in cuptorul preincalzit si le gatim la 180 grade pentru circa 40 minute pana cand pulpele s-au rumenit frumos deasupra. Nu este nevoie sa le intoarcem si pe partea cealalta, ele se vor gati suficient.





Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes