ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

21 iul. 2014

Mic dejun sanatos cu grau, seminte, fructe uscate, prune si piersici


Traim in secolul vitezei, suntem mereu pe fuga, si adeseori dimineata in drum spre birou si luam un sendvis de la primul fast food intalnit in cale.  Apoi ne cuzam ca suntem prea ocupati ca sa putem manca sanatos, timpul nu ne permite sa ne ingrijim de sanatatea noastra!
Cu micul dejun Kollath de la Solaris scuzele nu-si mai au locul, fiindca poti pregati un mic dejun sanatos, plin de nutrienti, in doar jumatate de minut.
Micul dejun Kollath vine in trei variante: cu fructe deshidratate, cu goji si pin, și cu alune, toate trei avand la baza graul maruntit.
Continutul celor doua plicuri din pachet se vor pune la inmuiat in apa de seara, iar a doua zi dimineata le amestecam.  Pentru un gust mai bogat putem adauga banane, mere, afine, stafide, zmeura, capsune, fragi, gutui, mure; indulcim cu o lingurita de miere sau o picatura de stevia; putem adauga o lingurita de scortisoara, pentru un un plus de antioxidanti si un gust placut. Nu se recomanda asocierea cu produse lactate!


Ingrediente:

1 Dejun Kollath Solaris
1 lingura goji Solaris
2-3 piersici
2-3 prune
2 linguri miere
1 lingurita scortisoara



Mod de preparare:


Punem continutul plicurilor in cate un vas de sticla.



Turnam peste ele apa plata cat sa le acopere si le lasam peste noapte sa se hidrateze.



A doua zi dimineata rasturnam ambele vase intr-un bol. Adaugam miere, scortisoare, goji si cate o caisa si o pruna taiate cubulete.




Le amestecam pe toate.



Restul de fructe de taiem cubulete. Asezam intr-un borcan alternativ cate un strat de amestec kollath si un strat de fructe. Punem capacul si pastram  la frigider. Putem lua borcanelul la birou avand astfel asigurat un mic dejun sanatos.


Distribuie daca iti place:

Un comentariu :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes