ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

7 iul. 2014

Biscuiti digestivi cu agrise


De curand am fost provocata de gustos.ro sa gatesc cu indulcitorii pe baza de stevia de la Green Sugar. Curioasa din fire, si mai ales ca au picat la fix acum pe perioada verii, cand evident, sunt la dieta, am acceptat provocarea mai ales ca este un dulce natural cu indice glicemic 0 si mentine echilibrul glucozei in sange!
Mai intai am incercat pastilutele si pliculetele pentru cafea ma declar foarte multumita si le recomand cu drag, gustul este absolut neutru, asa ca au fost perfecte chiar si in lapte sau ceai.
Indulcitorul green sugar pentru prajituri se utilizeaza la fel ca zaharul la prepararea prajiturilor, torturilor, foietajelor, checurilor, compoturilor, dulceturilor, inghetatelor,sucurilor sau pentru indulcirea bauturilor (ceai, cafea), a produselor lactate, a salatelor de fructe. Este stabil la coacere, fierbere sau congelare.


Ingrediente:

150 gr faina neagra
150 gr fulgi de ovaz
200 gr unt
1 lingurita praf copt
2 linguri agrise
100 gr indulcitor green sugar







Mod de preparare:

Punem toate ingredientele intr-un bol. Untul trebuie sa fie moale, la temperatura camerei.



Amestecam pana obtinem o compozitie omogena si usor nisipoasa.



Luam gramajoare din aluat facem bilute pe care le aplatizam cu palmele. Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt lasand putina distanta intre ele fiindca vor mai creste la copt.



Dam la cuptorul preincalzit la foc mediu pana devin usor rumene.



Le lasam sa se raceasca. Sunt perfecte mai ales alaturi de o cana de lapte, ceai sau cafea, sau pe post de gustare intre mese.


Distribuie daca iti place:

3 comentarii :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes