ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

25 nov. 2013

Produse exclusiviste de home&deco, cu reducere de 80%, de Black Friday pe Homeycomb.ro

http://www.homeycomb.ro/

Pentru prima data, pe data de 29 noiembrie, de Black Friday, Homeycomb.ro isi deschide portile cu reduceri impresionante la produse de o calitate exceptionala. Membrii Homeycomb.ro sunt invitati de Black Friday sa profite de cele mai mari discounturi ale anului la produse de home&deco, beauty si fashion!
Pe 29 noiembrie, Homeycomb pune la dispozitia membrilor sai peste 1000 de produse, organizate in 24 de campanii, valabile doar in acea zi. Preturile produselor pleaca de la 9.9 lei, iar discounturile vor ajunge pana la 80%.


Cumparatorii vor putea sa profite de reduceri pentru a alege piese deosebite pentru casa sau pentru a-si completa listele de cadouri pentru sarbatorile de iarna. Membri clubului vor fi rasfatati de Black Friday cu peste 1000 de produse, de la mobila italiana la produse cosmetice, imbracaminte si incaltaminte de lux de la firme de prestigiu, decoratiuni elegante, accesorii pentru baie si bucatarie sau gadgeturi inovative.
Homeycomb.ro a pregatit pentru aceasta zi a reducerilor uimitoare un design special, produse atent alese. Ii asteptam cu drag pe membrii nostri pentru a sarbatori Black Friday impreuna!

Despre Homeycomb.ro

Homeycomb.ro este cel mai mare club privat de shopping online destinat produselor home&deco, fashion, beauty si nu numai semnate de cei mai cunoscuti designeri. Doar membri clubului Homeycomb au acces la aceste oferte exclusiviste, iar inscrierea se face online, rapid si este gratuita. Membri clubului beneficiaza de reduceri la colectii de design interior ale brandurilor de top din Italia, Germania, Franta, Grecia sau Brazilia. Gama de produse este in continua crestere.

Despre Black Friday

Black Friday a devenit si in Romania un eveniment popular, impunandu-se rapid mai ales in mediul online. Numeroase magazine se pregatesc pentru cea mai indarjita competitie a anului: cine are cele mai mari reduceri si mai ales care site reuseste sa faca fata afluxului impresionant de vizitatori.

Distribuie daca iti place:

Un comentariu :

  1. Buna Vio! Eu sint Rodica si gatesc de 35 de ani de cind m-am maritat dar ceea ce vreau sa iti spun este ca intru pe aici si ma mai inspir. Te felicit pentru munca pe care cu drag o depui!

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes