ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

22 apr. 2013

Interviu www.ghid-culinar.ro

De curand am avut onoarea de a fi invitata sa raspund la cateva intrebari pentru www.ghid-culinar.ro, interviu ce a inaugurat  rubrica "Bloggerul de top al saptamanii", rubrica ce doreste sa va aduca mai aproape de oamenii din spatele blogurilor culinare romanesti. 
Asadar daca vreti sa aflati mai multe despre mine va invit sa cititi aici :  http://www.ghid-culinar.ro/articole-culinare/bloggerul-de-top-al-saptamanii.html


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes