ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

5 apr. 2013

Strudel cu fructe de padure (de post)



Ingrediente:

1 pachet foietaj de post
300 gr fructe de padure congelate
150 gr zahar
50 ml apa



Punem fructele de padure congelate  intr-un vas impreuna cu zaharul si lasam pe foc pana capata consistenta unui sos gros.


Dam deoparte si lasam sa se raceasca.
 

Dezghetam aluatul si il taiem in sase.
 

 Lasam un spatiu in mijlocul aluatului unde vom pune umplutura iar pe laterale facem taieturi de circa 2 cm. Din cei 50 ml apa si 3 linguri de zahar facem un sirop. Ungem suprafata cu ajutorul unei pensule.


Punem in miloc umplutura (nu puneti foarte multa fiindca va curge la copt). Incepem sa impletim aducand fasiile laterale peste umplutura cat mai strans posibil. Presam capetele cu o furculita ca sa nu curga umplutura.
 

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu sirop.
 

Le dam la cuptor, la foc iute, pana se rumenesc.
 

Se servesc reci,  eventual presarate cu zahar pudra.



Distribuie daca iti place:

5 comentarii :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes