ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

22 dec. 2016

Pulpa de porc la tava


Pulpa de porc la tava este o friptura nemaipomenit de frageda, efectiv se va topi in gura! In plus aveti avantajul ca nu trebuie sa depuneti mare efort pentru a o pregati, doar 5 minute, apoi cuptorul isi va face treaba. 
Pentru un gust desavarsit nu indepartati stratul de grasime la final veti  obtine cea mai buna friptura. 
Va recomand si muschiul de porc umplut cu ciuperci, rulada din pulpa de porc cu verdeturi de provence sau cotletul de porc in sos de coacaze rosii. Mai multe retete de fripturi festive gasiti aici. (click pe cuvintele subliniate pentru retete)


Ingrediente pulpa de porc la tava:

pulpa de porc
sare, piper mozaic
boia de ardei
1 capatana usturoi





Mod de preparare pulpa de porc la tava:

Scoateti carnea de porc din frigider cu aproximativ o ora inainte de a o gati pentru a avea timp sa ajunga la temperatura camerei.  Taiati pulpa de porc in asa fel incat sa obtineti doua bucati dreptunghiulare. Legam strans cu sfoara alimentara.


Codimentam cu sare, piper, boia si masam bine carnea cu amestecul de condimente.


 Asezam bucatile de carne intr-o tava termorezistenta. Adaugam capatana de usturoi taiata in doua si boabele de piper. Adaugam un pahar cu apa.



 Acoperim tava cuun capac sau cu o folie de aluminiu si dam la cuptor la 250 grade pentr circa 30 minute. Dupa 30 minute indepartam capacul sau folia si lasam friptura in cuptor inca 10 minute ca sa se rumeneasca frumos.


Scoatem friptura de porc pe un fund o acoperim cu folie de aluminiu si o lasam 5 minute sa se odihneasca. Astfel friptura va deveni si mai suculenta. Taiem felii cu un cutit bine ascutit.  Pe post de garnitura la aceasta friptura ar merge foarte bine cartofii taranesti sau cartofii aurii


Distribuie daca iti place:

4 comentarii :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes