ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

14 oct. 2016

Supa picanta de rosii cu naut


O supa delicata, aromata, usor picanta, in ton cu vremea capricioasa, o supa ce te aduce in zona de confort si iti incalzeste trupul si sufletul dupa o zi lunga si obositoare supa picanta de rosii cu naut se face foarte usor si repede, asa ca este ideala pentru serile cand ne intoarcem obositi de la serviciu.
Cu rosiile cele mai gustoase si cu cel mai bun naut de la Sun Food supa va avea o savoare si mai aparte pentru ca produsele Sun Food sunt alesecu mare grija iar conservele sunt suta la suta naturale, nu contin nici un fel de amelioratori!




Ingrediente supa picanta de rosii  cu naut:

1 conerva naut Sun Food
500 ml supa de legume
1 ceapa
3 catei usturoi
2 linguri  ulei masline
1 crenguta cimbru
1 praf chilly
1 praf ghimbir
1 lingurita zahar brun
sare, piper
1 legatura patrunjel verde





Mod de preparare supa picanta de rosii cu naut:

Tocam ceapa marunt si pisam usturoiul. Incingem uleiul de masline si adaugam ceapa si usturoiul. Le lasam pana devin translucide si isi elibereaza aromele.


Punem continutul conservei de rosii intr-un blender si mixam.


Punem rosiile pasate peste ceapa si usturoi. Adaugam zaharul brun, sare, piper, chilly, ghimbirul si crenguta de cimbru. Dam intr-un clocot. Indepartam crengutele de cimbru.


Adaugam supa de legume. Supa de legume o puteti prepara atunci punand la fiert in dou litri de apa, un morcov, o radacina de patrunjel, o radacina de pastarnac si o telina mica. Eu fac mai multa si fac portii de cate 500 ml pe care le congelez iar cand am nevoie imi este mult mai la indemana astfel.


Adaugam si continutul conservei de naut.


Dam in doua trei clocote apoi dam deoparte si adaugam mult patrunjel verde tocat marunt.


Distribuie daca iti place:

5 comentarii :

  1. Cu tot respectul pentru munca ta depusa,insa,cei care tin post cu adevarat nu prepara cu ulei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate stiu eu exista zile in perioada postului cu dezlegare la ulei si vin, asadar cei ce tin post o pot prepara atunci :)

      Ștergere
  2. Tocmai am preparat-o, la felul 2 avand orezul cu legume, tot de pe blogul tau. Foarte gustoasa. :) Imbratisari. Livia (Didi, Lia)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cea mai bună supă de roșii pe care am mâncat-o vreodată! Fac această rețetă de 3 ani și nu mă mai satur de ea, mai ales în post. Mulțumesc din suflet!

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes