ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

8 aug. 2015

Salata de legume coapte


Astazi am pentru voi o reteta de post, o salata de legume coapte pe gratar pe care o puteti servi ca atare sau pe post de garnitura langa o friptura suculenta. Noi am avut langa salata niste muschi de porc si niste piept de pui la gratar insa salata a fost categoric vedeta! Ce am uitat eu, dar pe voi va sfatuiesc sa nu cumva sa uitati sa puneti  si doua trei cepe taiate in patru pe gratar, salata va fi si mai gustoasa!

Ingrediente:

3 vinete
3 ardei grasi
3 dovlecei
3 rosii
4-5 capatani usturoi
4-5 linguri ulei de masline
cateva fire patrunjel 






Mod de preparare:

Spalam legumele. Taiem vinetele felii. Dovleceii ii curatam de coaja si ii taiem felii. Ardeii ii curatam de cotoare si ii taiem in 4. Rosiile le taiem felii. Presaram legumele cu sare.


Pregatim gratarul.


Asezam legumele pe gratarul incins si le coacem pe ambele parti.


Scoatem legumele coapte intr-un bol si le punem un capac.


Curatam usturoiul si il pisam.  Il amestecam cu uleiul de masline si asezonam salata. Adaugam sare dupa gust. Presaram patrunjel  tocat marunt.


Distribuie daca iti place:

Un comentariu :

  1. Pentru vara, o astfel de salata este remarcabila. In momentul asta am in frigider doar legume, fructe, sucuri naturale(facute in casa), supa si altele.. doar asa ceva pot sa mananc vara. Am lasat carnea deoparte, sucurile carbogazoase dupa care, sincer, chiar ravnesc in anumite momente.

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes