ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

23 aug. 2015

Salata cu rucola, sunca si ananas


Daca ma intrebati pe mine categoric e cea mai gustoasa salata din lume, din toate combinatiile pe care le-am incercat pana acum aceasta combinatie castiga detasat competitia! Nu stiu cat e de sanatoasa sau de potrvita este combinatia de ingrediente, probabil ca are si multe calorii, insa ce e cu masura nu a omorat pe nimeni asa ca va indemn sa o incercati si voi.


I/ngrediente:

100 gr rucola
1 ananas
1 rodie
100 gr jambon
100 gr mozzarella
1 lingurita seminte pt salata








Mod de preparare:

Spalam rucola si o punem intr-un bol. Adaugam jambonul si rucola rupta bucatele. Ananasul in curatam si il taiem cubulete si adaugam in salata si sucul pe care si-l lasa.
Adaugam mixul de seminte. Eu am folosit mix de seminte pentru salata de la solaris si contin: seminte de pin, seminte de dovleac, seminte de chia, seminte de floare soarelui, seminte de in si seminte de susan.


Amestecam ca sa se intrepatrunda aromele si asezam salata pe un platou.


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes