6 comentarii
 1. Hallo Vio,

  ce numesti Tu aicia Omletä täräneascä , altii o numesc Tortilla si se serveste la pretentioase Dinner ca Apperitiv. Minunatä si gustoasä.

  Multe Salutäri Jacob

  RăspundeţiȘtergere
 2. Jacob,wow,nu stiam,la noi omleta asta e ceva traditional,mai ales ca branza ,carnatii si sunca sunt preparate in casa.

  RăspundeţiȘtergere
 3. Da Vio , asa e.
  Anult trecut am väzut Mincarea asta de cel putin 20 de Ori la Dinner.
  Täiatä un pic mai schmecheros si imediat ai o Bunätate de numa.#
  de la Gust nici nu mai vorbim . Preparatele de Casä sint o deosebitä Delicatesä.

  Multe Salutäri jacob

  RăspundeţiȘtergere
 4. Imi plac tare mult omletele..........iar asta a ta este intradevar minunata.
  Pe curand,Vio!

  RăspundeţiȘtergere
 5. Felicitari Vio.Blogul tau este ft util, si frumos aranjat, si informatii pe gustul meu.Il citesc des,dar nu comentez des.Acum voiam numai sa iti zic Bravo

  RăspundeţiȘtergere
 6. Maria ,Ruxi,va multumesc din suflet!

  RăspundeţiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!