ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

26 mai 2017

Nuggets de pui


Chicken nuggets, bucatele de pui tavalite printr-un amestec de pesmet si prajite in baie de ulei, sunt un preparat de tip fast food foarte iubit mai ales de catre copii.  Pentru ca, de cele mai multe ori la fast food veti avea surpriza sa le gasiti preparate cu carne de pui procesata, cel mai indicat este sa le pregatiti acasa.
Tot din gama preparatelor de tip fast-fod va recomand si degetelele de pui, aripioarele de pui a la kfc, puiul shanghai, shaorma de casa, sau fajitas de pui.

Ingrediente nuggets de pui:

1 piept de pui dezosat
2 oua
50 gr pesmet
50 gr parmezan
1 lingurita praf usturoi
sare dupa gust

Mod de preparare nuggets de pui:





Taiem pieptul de pui cuburi.cuburile de pui nu trebuie sa fie nici foarte mari fiindca nu se vor patrunde, dar nici foarte mici fiindca se vor gati prea tare si pieptul de pui va deveni fad.



Batem ouale cu sarea si punem cuburile de pui in amestecul de ou. Lasam deoparte.


Punem pe un platou pesmetul, praful de usturoi si parmezanul ras. 


Lee amestecam si trecem prin acest amestec fiecare bucata de pui.


Prajim la foc iute, in baie de ulei, doar atat cat sa se rumeneasca usor. 


Scoatem de servete absorbante sau intr-o sita, ca sa scapam de excesul de ulei. Daca doriti puteti opta pentru o varianta mai sanatoasa si le puteti coace in cuptor.


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes