ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

1 feb. 2017

Degetele de pui


Degetelele de pui sunt foarte iubite deopotriva de catre copii si adulti. Degetelele de pui se regasesc pe majoritatea meniurilor de la petrecerile pentru copii dar si pe platourile cu aperitive de la petrecerile adultilor. In mod normal se prajesc in ulei insa puteti alege varianta mai sanatoasa si le puteti pregati la cuptor, sunt foarte gustoase si asa! Noi le iubim foarte mult si le pregatim foarte des, asa ca m-am gandit sa va aduc si voua reteta. E o reteta simpla, totul e sa folositi piept de pui de calitate! Eu am folosit piept de pui de la Agrisol, fiindca puii lor sunt crescuti cu grija pentru consumator si hraniti natural!





Ingrediente degetele de pui:

200 gr faina
200 gr pesmet
2 oua
sare, piper






Mod de preparare degetele de pui:

Taiem pieptul de pui fasii de grosimea unui deget.


Dam fasiile de pui prin faina.


Pregatim un amestec din ou, sare si piper. Trecem fasiile prin acest amestec.


Apoi le trecem prin pesmet, le scuturam de exces si le asezam pe un platou.


Prajim degetelele de pui in baie de ulei, la foc iute, pe ambele parti. Vor fi crocante la exterior si fragede la interior.


Le scoatem pe servetele absorbante ca sa indepartam excesul de ulei.


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes