ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

7 feb. 2017

Rulouri de pui cu sunca si camembert


Rulourile de pui cu sunca si camembert sunt foarte gustoase si  reprezinta un mod minunat de a valorifica pieptul de pui. O combinatie cu o savoare aparte aceste rulouri va vor cuceri si cu siguranta vor trece rapid pe lista de preferinte. O reteta rapida, o reteta simpla, rulourile acestea se fac fara mare bataie de cap si sunt minunate pentru o cina rapida sau pentru un pranz de weekend, atunci cand nu vrem sa petrecem foarte mult timp in bucatarie. Va recomand si pieptul de pui umplut cu mozzarella, piept de pui la cuptor cu ardei si cascaval, sau piept de pui umplut cu jambon si cascaval. Mai multe retete cu piept de pui gasiti aici.  (click pe cuvintele subliniate pentru retete)


Ingrediente rulouri de pui cu sunca si camembert:

2 piepti de pui fara os
100 gr camembert
100 gr sunca Padurea Neagra
sare de mare
piper mozaic

 Mod de preparare rulouri de pui cu sunca si camembert:




Fiecare  piept de pui il desfacem in trei fileuri pe care le vom bate usor cu ciocanul de snitele. Condimentam cu sare si piper proaspat rasnite.



Branza camembert o taiem cubulete mici si o asezam pe mijlocul rulourilor.


Asezam o fasie de sunca pieptul pe masa de lucru, pieptul de pui il punem deasupra si rulam strans avand grija sa prindem bine branza la mijloc. Capatul feliei de sunca trebuie sa fie dedesuptul ruloului.


Prajim rulourile in uleiul incins, pe ambele parti.


Scoatem rulourile intr-o sita sau pe servetele absorbante ca sa indepartam excesul de ulei.


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes