ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

6 mai 2017

Supa de rosii cu galuste


Supa de rosii cu galuste de gris este una din supele preferate ale copiilor si o pregatesc foarte des mai ales vara. Exista mai multe variante ale acestei supe, eu insa am adaptat-o la gusturile noastre, in mod special la gusturile copiilor. Noua ne place foarte mult, mai ales ca poate fi mancata atat fierbinte cat si rece. 
Gustul deosebit al supei a fost dat de rosiile din conserva de la Sun Food, sunt gustoase, dulci si au darul de a innobila gustul supei. De retinut mai ales faptul ca toate conservele de la Sun Food sunt suta la suta naturale, asadar nu contin nici un fel de E-uri, ceea ce le face cu atat mai prietenoase.



Ingrediente supa de rosii cu galuste:

1 cutie rosii cuburi Sun Food
1 telina mica
2 morcovi
1 pastarnac
1 ceapa
sare 
1 crenguta busuioc

pentru galuste:

1 ou
3 linguri gris
un praf sare

Mod de preparare supa de rosii cu galuste de gris:





Curatam legumele si le taiem bucati. Le punem intr-o craticioara si le acoperim cu apa. Fierbem la foc mic pana iar cand legumele sunt fierte le scoatem din supa.



Adaugam conserva de rosii si sare dupa gust si lasam sa dea in doua trei clocote.  Strecuram supa si o punem din nou la fiert.


Adaugam galustele si lasam sa fiarba la foc mic. Cand supa este gata si galustele bine fierte dam supa deoparte si adaugam crenguta de busuioc. O lasam doar cat sa se infuzeze si sa dea aroma supei apoi o scoate.
Mai multe detalii despre cum se fac galustele gasiti aici. (click pe cuvantul subliniat pentru reteta).


Puteti adauga patrunjel proaspat. Este delicioas atat fierbinte cat si rece.


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes