ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

27 iun. 2011

Ce ai face cu 6 produse Nutriday ?






Acum ceva vreme a fost demarat concursul Regiuni, concurati si castigati cu Danone Nutriday.







Cu oricare sase produse Nutriday cumparate pe un singur bon puteti castiga zilnic seturi de picnic, saptamanal aparate de facut paine sau marele premiu un tur culinar prin tara cu toata familia si un Citroen grand C4 Picasso.

Tot aici se mai desfasoara un concurs avand ca premii camere foto in colaborare cu ebucataria si dietetika si un concurs video: filmeaza-te sustine-ti regiunea si strange cat mai multe voturi si poti castiga una din cele sapte camere foto.

Cel mai interesant dintre toate e concursul acesta la care m-am inscris si eu, ce ai face cu 6 produse Nutriday. Cel mai creativ raspuns va fi premiat cu 1000 euro .

Si cum regulamentul spune ca e voie cu maxim 10 retete diferite voi participa cu 10. Si fiindca prima data am vazut concursul la Isabela Dobrin pe blogul ei m-am si inscris, mai ales ca reprezinta Moldova.

Multumesc Isabela, multumesc Nutriday pentru ocazia oferita de a participa la acest concurs.
Urati-mi bafta! Hai Moldova, suntem cei mai tari!!!

Si iata ce as face cu produsele Nutriday:


1.Cu Nutriday Natural 700 gr as face un tort cu crema de iaurt si ness, un desert de exceptie fin si senzual, o adevarata armonie a gusturilor, o combinatie fericita intre prospetimea iaurtului si savoarea cafelei, desavarsit de un blat aproape ciocolatos.
Puteti vedea reteta aici: http://www.caietulcuretete.com/2011/06/tort-cu-crema-de-iaurt-si-ness.html



2.Cu Nutriday Delicios capsuni as face o tarta de sezon cu crema de iaurt si capsuni. Blat de piscot, crema cu iaurt cu capsuni si capsuni proaspete combinate cu frisca si gelatina iar deasupra capsuni proaspete si jeleu de capsuni. Reteta o puteti vedea aici: http://www.caietulcuretete.com/2011/05/tarta-cu-crema-de-iaurt-si-capsuni.html




3.Cu Nutriday usor 700 as face o painica delicioasa in stil turcesc cu iaurt si spanac. Mmm, buna, calda, plina de calciu si vitamine !Reteta o puteti vedea aici:http://www.caietulcuretete.com/2011/03/paine-turceasca-cu-iaurt-si-spanac.html


4.Cu Nutriday Delicios de capsuni, caise si fructe de padure chiar aveam in minte o chestie interesanta, o combinatie cu iaurturile de capsuni, caise si fructe de padure. Fiecare in parte se amesteca cu o cantitate egala de frisca lichida batuta cu 50 gr zahar pudra, cu fructe blenduite (respectiv capsuni, caise fructe de padure ) apoi cu gelatina si fructe taiate cubulete mici (respectiv capsuni, caise, fructe de padure ). Lasam sa se inchege cat de cat, dar nu atat de mult incat sa faca crusta deasupra. O forma rotunda se tapeteaza cu folie alimentara si incepem sa turnam compozitia astfel: o lingura din prima combinatie, deasupra o lingura din cealalta si tot asa. La final vor iesi niste cercuri concentrice deasupra.Dam la rece si cand e gata scoatem din forma si taiem felii ca pe tort.
Obtinem niste felii tigrate de maaare efect pline de iaurt delicios si fructe proaspete. Puteti adauga si frisca pentru decor daca doriti, eu una l-as savura fara .


Reteta asta o sa o fac cat de curand, revin cu link-ul imediat ce voi reusi.





5. Cu Nutriday Delicios biscuiti as face o prajiturica gustoasa.
Un rand de biscuiti usor insiropati in zeama de compot (de piersici as pune eu). Apoi o crema cu nutriday delicios biscuiti la care adaugam alune macinate grosier si ceva fistic si gelatina. Deasupra alt strat de biscuiti. Dam la rece apoi taiem cuburi. Din crema pastram o parte (simpla) si cu un sprit facem cate un mot smecheros ficarui cubulet si presaram fistic macinat fin . Mmmm, deja salivez. Cred ca zilele astea incerc si combinatia asta. Daca va plac migdalele cred ca si ele ar merge .


6. Cu Nutriday Delicios Caise as face un desert cu iaurt si caise sau piersici. Biscuiti insiropati in zeama de compot, crema de iaurt si piersici sau caise din compot.







7. Cu Nutriday Natural 700 gr as face niste piept de pui cu cartofi noi in sos de iaurt de sa te lingi pe degete. Cartofi noi fierti taiati cuburi (sau intregi daca sunt mici), piept pui fiert si taiat fasii, sare, piper, nucsoara. Asezam intr-o tava de ena sau ceramica. Incingem un cub de unt intr-o tigaie si stingem cu iaurtul. Amestecam continuu, saram piperam si dam in clocot. Turnam sosul de iaurt in tava peste cartofi si dam la cuptor 15 minute. Presaram din abundenta patrunjel verde tocat marunt. Si gata pranzul !

8. Cu Nutriday usor 700 gr as face o prajitura aromata cu mere. Iaurtul il mixam cu ulei si zahar, adauga faia si bicarbonat. Turnam in tava jumatate de compozitie, apoi 1 kg mere acrisoare rase si amestecate cu putin zahar si cu scoartisoara asezam deasupra in strat uniform. Deasupra cealalta parte de aluat. Coacem la foc mic. Lasam s ase raceasca complet. O prajiturica bunaaaaa, usoara, aromata.



9. Cu Nutriday sana 450 gr as face o friptura de ied sau de miel. Peste sana adaugam crengute de rozmarin si de menta, sare si piper. Turnam amestecul peste pulpa de miel in asa fel incat sa fie acoperita total si lasam la rece 24 ore ca sa se marineze si sa se aseze toate mirosurile si gusturile.
Turnam in tava cu tot cu amestecul de la marinata si adaugam 300 ml vin alb. Dam la cuptor si salivam indelung pana la prepararea fripturii care obligatoriu se face la foc miiic, miiic , mic!
Puteti vedea reteta aici:
http://www.caietulcuretete.com/2011/03/friptura-de-ied-marinata-in-sos-de.html




10. Cu Nutriday 0% as face niste frigarui din piept de pui marinate in iaurt, o bunatate, se topesc efectiv in gura, nu mai vorbesc de gust!


 
Si principalul consumator de Nutriday al casei,  fiica mea, Alexandra, de trei anisori. Preferatele ei sunt Nutriday delicios cu capsuni si Nutriday natural


Distribuie daca iti place:

3 comentarii :

  1. Wow, ce de-a retete faine!

    Haai Moldova!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multa bafta in concurs, am vazut ca ai reusit sa te inscrii la Isabela prima data cu 6 retete, cred ca o sa ramai doar cu alea. Am sunat azi la numarul de info Danone(0212070027): concursul de retete s-a desfasurat din 9 mai pana in 9 iunie, daaaar s-a facut un act aditional si s-a prelungit concursul pana pe 16 iunie. Pe 20 iunie va fi/a fost jurizarea. Toti bloggerii au scris ca se termina pe 30 iunie. Dar un regulament e pt.concursul national Regiuni concurati si castigati si acest concurs se incheie pe 30 iunie si celalalt regulament e pt. Sase retete cu iaurt Nutriday, care s-a terminat pe 16 iunie.

    RăspundețiȘtergere
  3. uite vio,ca te premiez eu.premiile mele virtuale te asteapta sa le ridici.

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes