ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

14 nov. 2009

Paine rapida cu iaurt



Painea rapida cu iaurt este o painica simpla si rapida, nu necesita framantare sau dospire si este perfecta atunci cand iti doresti sa mananci o bucata de paine calda dar nu ai timp si nici chef de framantat. Multumesc Edith pentru reteta!

Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici iar daca vreti sa fiti la curent cu noile retete va invit sa va abonati aici. Ma gasiti si pe instagram aici.



Ingrediente paine rapida cu iaurt

400 gr iaurt
500 gr faina
2 oua
1 praf copt
2 linguri zahar
un praf sare

Mod de preparare paine rapida cu iaurt




Intr-un castron se pun iaurturile cu ouale, zaharul si un praf de sare si se amesteca pana se topeste zaharul.




Se adauga faina si praful de copt si se amesteca cu o lingura de lemn, ca sa nu se formeze cocoloase.



Se tapeteaza o tava de chec cu hartie de copt, se toarna compozitia si se coace in cuptorul preincalzit, pentru 40 minute, la 200 grade.



Facem proba scobitorii, daca nu mai ramane deloc aluat lipit de ea, inseamna ca painica este gata. Se scoate din cuptor, se lasa sa se odihneasca in tava cateva minute.



E super pufoasa, buna si miroase de cred ca au salivat si vecinii de pofta!

Distribuie daca iti place:

2 comentarii :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes