ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

24 nov. 2009

Chec la cana la microunde




Reteta am gasit-o pe forumul culinar, unde bineinteles ca a facut furori,cel putin eu una am fost extrem de impresionata si pana n-am executat nu mi-a venit sa cred ca e posibil si-asa ceva.
Timpul de coacere in reteta originala era de 4 minute la 800 w parca, mie insa mi-a iesit prea uscat asa ca de data asta l-am copt la 3 minute si a iesit pufos si buuuun.
Ingrediente
(pentru o cana)
4 linguri rase faina
4 linguri rase zahar
2 linguri cacao neagra
1/2 lingurita praf copt
1 ou
3 linguri lapte
3 linguri ulei

Mod de preparare
Se amesteca intr-o cana ingredientele uscate, apoi se adauga oul, laptele si uleiul si se amesteca bine.
Se introduce cana in cuptorul cu microunde si se coace la 3 minute. Daca faceti doua cani le coaceti pe rand.

Se desprind marginile cu un cutit si se extrag checuletele din cana. Canile arata cam ca dupa razboi,  dar astea-s riscurile meseriei.

Se taie felii checul. Se poate glazura cu ciocolata topita, gem, finetti, etc. Eu nu le-am pus nimic fiindca mi s-au parut destul de bune si-asa.

Distribuie daca iti place:

14 comentarii :

  1. Nu am crezut ca se poate asa ceva:D! Am incercat-o imediat ce am vazut reteta!E incredibil:) Sotului i-a placut f mult! A iesit fff buna:)
    PS: Am redus la 2 minute,ca mi s-a parut uscata prima cana, la 3:)Si a iesit fff buna! Multumesc mult pentru reteta! Felicitari pentru blog!
    hm....inca nu mi am revenit: prajitura in 3 minute:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Diana iti multumesc tare mult!Cam asa am reactionat si eu prima data cand am facut-o, nu-mi venea s acred ca a fost posibil.Am incercat si bezele la microunde, insa nu mi-au iesit stralucite.Mai exersez, poate imi ies pana la urma!Multumesc pentru vizita si te mai astept!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. draga VIO sa stii ca bezelele nu vor iesi niciodata la microunde.bezelele se pun in aragaz cu usa cuptorului intredeschisa pentru a se usca lent. elena arad.

      Ștergere
  3. Vreau si eu sa incerc reteta si nu apuc. Am scris despre aceasta reteta in blogul meu. Multumesc pentru toate retetele tale atat de bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asta nu e chec ci soufle..italian cake...dar oricum....sa stii k fac ..si mi se pare buna se poate manca cu inghetata.....:):):):):)

      Ștergere
  4. am facut reteta din 3 portii si am pus-o intr-o tava termo. a iesit super .am lasat-o 12 min .am glazurat-o cu o glazura de dr .oetker.ceva dulce si rapid

    RăspundețiȘtergere
  5. Inka, ma bucur ca ti-a placut.si eu am tot facut-o in diverse combinatii.M-a salvat de multe ori cand am avut musafiri neanuntati

    RăspundețiȘtergere
  6. BUNA RETETA .EU FAC PORTIE TRIPLA IN O TAVA PATRATA,IL TAI IN TREI SI II PUN CREMA DE DOBOS FARA CACAO SI IL ORNEZ CU FRISCA ,IL INSIROPEZ CU CAFEA.UN DULCE MAI RAPID NICI CA SE POATE DIN PARTEA MEA NOTA 10. ADEVARUL CA MIE I-MI PLACE SA INVENTEZ.

    RăspundețiȘtergere
  7. delicioase retete..felicitari!
    ma inspira...

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi plac retetele d-vs !!!

    RăspundețiȘtergere
  9. imi plac retetele dumneavoastra !

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes