ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

9 iul. 2014

Salata de fasole pastai cu maioneza



Iubesc retetele simple si iubesc pastaile! Asa ca astazi am pentru voi o reteta simpla de tot, dar foarte gustoasa. Maioneza am facut-o in casa, varianta rapida, la mixer, voi reveni cu reteta curand. Si fiindca este foarte cald va invit sa va racoriti cu un sirop de menta.
 
Ingrediente

1 kg fasole pastai
100 gr maioneza
sare, piper
2 linguri ulei



Mod de preparare:

Curatam pastaile, le curatam coditele si le rupem in doua. Le spalam bine.



Le punem intr-un vas si adaugam apa cat sa le acopere.


Adaugam sare si ulei si le lasam sa fiarba pana devin moi. Le scoatem intr-un bol si le lasam sa se raceasca. Adaugam maioneza.


Adaugam sare si piper dupa gust si amestecam. Optional putem baga pastaile la robot sa le facem pasta, personal imi place mai mult varianta cu pastaile intregi.


Distribuie daca iti place:

3 comentarii :

  1. Eu procedez astfel pentru sos:
    - 6 linguri maioneza
    - 2 linguri smantana
    - 4 linguri de iaurt
    - 4 catei de usturoi zdrobit
    - sare
    - piper alb
    - piper negru ( dupa gust )
    - o legatura de marar tocat marunt
    - 4-5 frunze de menta tocate marunt
    - 4-5 frunze de busuioc tocate marunt

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi se pare foarte interesanta aceasta reteta, nu m-am gandit niciodata sa combin pastaile cu maioneza. Cred ca merita incercata, poate in aceasta varianta le va placea mai mult si copiilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am mai făcut această rețetă... A cam trecut ceva timp,recunosc,pentru că eu cam ocolesc preparatele cu maioneză cu ou... Am descoperit însă maioneza din lapte și acum ma voi puteabucura de această rețetă ! Multumesc pentru inspirație! O zi bună!

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes