ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

2 oct. 2017

Conopida pane


Conopida pane este o reteta de sezon, simpla si rapida. Noua ne place foarte mult conopida pane cu sos tzatziki, dar merge la fel de bine si cu un sos dulce-picant. Va recomand sa incercati  si conopida in stil chinezesc, cu garnitura de orez.

Ingrediente conopida pane

1 conopida
3 oua
3 linguri faina
praf usturoi
sare






Mod de preparare conopida pane

 Desfacem conopida in buchetele mici si o spalam.


O punem la fiert in apa cu sare. Nu o fierbeti foarte tare, trebuie sa ramana usor crocanta, daca este fiarta prea mult se va sfarama atunci cand o veti trece prin aluat.


Scoatem conopida din apa in care a fiert si o punem la scurs intr-o sita.


Batem ouale si adaugam faina. Vom obtine un aluat cu o consistenta putin mai grosuta decat cea a  aluatului de clatite. Adaugam sare si praf de usturoi dupa gust. Trecem fiecare buchetel de conopida prin aluat.


Prajim conopida in baie de ulei incins, pe ambele parti.


Cand este rumenita o scoatem pe servetele absorbante ca sa scapam de uleiul in exces.


Distribuie daca iti place:

Un comentariu :

  1. Superb! și eu prepar conopida în multe feluri, sunt fan conopidă, dar sunt amatoare de rețete noi

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes