ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

22 oct. 2017

Muffins cu ardei si porumb



Cine spune ca Hallowen-ul este musai sa fie infricosator? Ei bine, iata ca poate fi de-a dreptul prietenos, asa cum sunt si fantomele astea dragute care incearca sa ii imprieteneasca pe cei mici cu legumele! 
Indiferent daca va place sau nu sarbatoarea de Halloween, nu prea aveti cum sa o evitati, pentru ca in ultimii ani a patruns incet, incet, in scoli sau gradinite, asa ca ca ceea ce puteti face este sa o puneti intr-o lumina cat mai pasnica si prietenoasa.
Nici mie nu imi place absolut deloc, e o sarbatoare ce nu ne apartine si cu care nu reusesc sa ma identific sub nici o forma, dar cum copiii au avut la scoala sau la gradinita diverse activitati specifice a trebuit sa ma resemnez. Din fericire s-au limitat doar la a se costuma sau a sculpta dovleci, nimic periculos, nimic sangeros.
Asadar astazi am acceptat provocarea SunFood si am transformat aceasta sarbatoare in una prietenoasa incercand sa ii imprietenesc pe cei mici cu ardeii grasi si cu deliciosul porumb dulce de la Sun Food. Uitati-va si voi cat de prietenoase si dragute sunt fantomele mele, nu-i asa ca si voua va sunt dragi? 




Ingrediente muffins cu ardei si porumb

250 ml lapte
50 ml ulei
3 oua
150 gr cascaval
1 ardei gras verde
1 ardei gras rosu
125 gr faina
1 lingurita praf copt
1 lingurita oregano




Mod de preparare muffins cu ardei si porumb

Intr-un bol punem laptele, ouale si uleiul.



 Le omogenizam si adaugam oregano si cascavalul ras.


Adaugam ardeii tocati marunt si porumbul scurs.


Adaugam faina si praful de copt si amestecam.


 Umplem formele cam pe trei sferturi, fiindca vor mai creste la copt.


Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade, pentru circa 30 minute.


 Cat sunt calde le scoatem din forma.


Foarte gustoase si foarte usor de facut.


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes