ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

12 oct. 2017

Pastrav pe pat de legume


Pestele nu trebuie sa ne lipseasca din alimentatie, ar trebui sa se regaseasca pe masa noastra cel putin o data pe saptamana. Pe langa faptul ca se gateste foarte usor si repede pestele este foarte gustos si sanatos, asa ca il pregatesc destul de des, mai ales ca le place foarte mult copiilor. 
Si cum in weekend mi-am facut vizita obisnuita la Selgros Galati, evident m-am oprit si la raionul cu peste, pentru ca intotdeauna au peste proaspat la preturi rezonabile. Gasiti foarte multe tipuri de peste proaspat, mai mult nu mai aveti voi stresul curatarii estelui, mai ales daca nu sunteti foarte priceput la asta, la Selgros puteti beneficia si de acest serviciu!





Ingrediente: 

1 kg pastrav
2 dovlecei tip zuchinni
2 ardei grasi rosii
2 cepe rosii
4-5 rosii
sare de mare
piper mozaic
piper cu lamaie
ulei de masline


Spalam dovleceii, ardeii si rosiile si le taiem felii. Curatam ceapa si o taiem fideluta. Asezam legumele intr-un vas termorezistent si asezonam cu sare si pieper macinat. Stropim cu ulei de masline.


Condimentam pestele cu sare de mare si piper cu lamaie. Stropim cu ulei de masline pastravul si il asezam pe patul de legume.


 Dam la cuptor, la 200 grade, pentru circa 30 minute.


Simplu, gustos si sanatos!


Distribuie daca iti place:

Un comentariu :

  1. Multumim pentru reteta, mie imi place pastravul la gratar dar il voi incerca la cuptor cu legume. Si eu fac cumparaturi in Selgros

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes