ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

8 oct. 2017

Fasole rosie cu ciolan, la cuptor



Stiti momentele alea cand afara ploua fara oprire si tu stai cuibarit la caldurica, infofolit in patura? Ei bine in acele momente simti nevoia sa mananci ceva care sa te mentina in zona de confort, o mancare calda si gustoasa, o mancare al carui miros sa-ti inunde casa si sa-ti invioreze simturile! Si fiindca astfel de zi a fost astazi, am hotarat  ca o fasole rosie cu ciolan afumat pregatita la foc molcom, la cuptor, ar fi binevenita. Si ca sa imi fac pofta cat mai repede am acceptat #provocareaSunFood si am ales sa folosesc fasolea rosie boabe, la conserva, cel mai nou podus in palmaresul prietenilor mei de la Sun Food. Alaturi de conserva de fasole rosie puteti gasi incepand din aceasta luna si conserva de linte, pe care eu una abia astept sa o incerc!



Ingrediente fasole rosie cu ciolan, la cuptor

2 conserve fasole rosie boabe Sun Food
200 gr ciolan afumat dezosat
1 ceapa rosie
boia afumata
cimbrisor
sare, piper 




Mod de preparare fasole cu ciolan afumat, la cuptor



Taiem felii ciolanul si il prjim in ulei.


Tocam marunt ceapa, o adaugam deasupra si lasam pana devine translucida.


Scurgem grasimea si punem ceapa si ciolanul intr-un vas termorezistent.


Adaugam continutul conservelor de fasole.


Adaugam sare, piper, boia afumata si cimbrisor.


Dam la cuptor circa 30 minute.


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes