ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

15 apr. 2015

Cartofi umpluti cu branzeturi, la slow cooker




Cum imi doream de multa vreme un slow cooker am decis sa accept provocarea lansata de Gustos.ro si CrockPot si anume de a testa slow cooker-ul Crock Pot digital. Rezultatele au fost pe masura, pui mancare in slow cooker, setezi timpul de gatire si o gasesti cand te intorci de la serviciu calda! Mai simplu de atat nu cred ca se poate!

Ingrediente

4 cartofi mari (cca 1 kg)
125 gr branza cu mucegai
100 gr cascaval
50 gr parmezan ras
sare si piper




Mod de preparare:

Am ales cartofi speciali pentru copt, i-am spalat bine si i-am intepat cu o furculita din loc in loc.
Asezam cartofii in vasul slow cooker-ului, il conectam la priza si setam la temperatura slow pentru 1 ora si jumatate. Daca aveti cartofi mai mici puteti reduce timpul cu o jumatate de ora.



Dupa ce s-au copt cartofii le facem cate un capacel in partea de sus si scobim miezul cu o lingura cu grija sa nu ii sfaramam.



Pasam miezul scos de la cartofi si il amestecam cu branza cu mucegai rupta bucatele, cascavalul dat pe razatoare si parmmezanul ras sau aschii de parmezan (cu ajutorul curattatorului de legume) Asezonam cu sare si piper si umplem cartofii cu aceasta compozitie.


Setam slow sooker-ul Crock-Pot la temeratura "high" pentru 30 minute. Aparatul va trece automat pe functia pastrare la cald dupa cele 30 minute, astfel incat vor fi pastrati calzi.
Servim cartofii pe pat de rucola stropita cu ulei de masline si optional adaugam cateva aschii de parmezan deasupra.


Distribuie daca iti place:

3 comentarii :

  1. Cartofii copti se numara printre retetele simple pe care le ador, dar astia pregatiti de tine arata mai mult decat bestial. Mi-ai facut o pofta... :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar fi fost bine ca reteta sa se refere si la un mod echivalent de coacere cu mijloacele obisnuite.Nu toata lumea are CROK-POT !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Folositi cuptorul aragazului procedand exact la fel, diferenta va fi data doar de timpul de coacere.

      Ștergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes