ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

20 apr. 2015

Pui cu unt aromat si rozmarin, la slow cooker



Un pui atat de fraged, de suculent si de gustos nu am mai mancat de multa vreme! Culcat pe un pat de cartofi aurii si fragezi, imbibat de aromele de usturoi si rozmarin si gatit lent vreme de 4 ore la slow cookerul Crock Pot, puiul asta ne-a cucerit pe toti de la mic la mare! Partea cea mai frumoasa a fost ca am pus puiul in vasul slow cooker-ului, am setat la 4 ore apoi am plecat de-acasa si ne-am intors peste 5 ore, am ridicat capacul si am gasit puiul fierbinte de parca atunci s-ar fi terminat de gatit! Ce iti poti dori mai mult?

Ingrediente:

1 pui cca 1,5 kg
100 gr unt
500 gr cartofi
2-3 catei usturoi
2 crengute rozmarin
boia dulce
sare de mare
piper




Mod de preparare:

Vom prepara mai intai untul aromat. Frecam untul moale, la temperatura camerei, cu boiaua, sarea de mare si piperul. Pisam usturoiul iar rozmarinul il tocam marunt. Le adaugam in compozitia de unt si amestecam pana la omogenizare.
Frecam puiul bine la interior si la exterior cu untul aromat.



Cartofii ii spalam bine si ii taiem sferturi. Ii condimentam cu sare de mare, piper si boia. Punem cartofii in vasul slow cooker-ului Crock-Pot.


Asezam puiul peste cartofi si adaugam cateva crengute de rozmarin deasupra.


Setam slow cooker-ul la temperatura "high" pentru o durata de patru ore.


Aparatul in momentul opririi pocesului de gatire a trecut automat in modulul "pastreaza la cald" astfel incat am gasit puiul fierbinte  si ne-am asezat direct la masa.


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes