ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

21 feb. 2023

Salata de ton cu avocado

 Iubesc salatele, si nu e saptamana sa nu avem salata in meniu, uneori chiar si zilnic. Sunt super rapide, sunt foarte gustoase si in general sanatoase, asadar sunt potrivite si pentru cei ce au ales sa aiba un regim de viata sanatos, sau pentru cei ce doresc sa slabeasca si sunt in cautare de retete cat mai dietetice. 

Va recomand si salata de cartofi cu ton, salata de naut cu ton si oua de prepelita, salata mexicana cu ton, sau salata de naut cu mango si avocado. Mai multe retete cu ton gasiti aici, mai multe retete cu avocado gasiti aici, mai multe retete de salate gasiti aici. (click pe cuvintele subliniate pentru a ajunge in pagina retetei)

Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici sau pe instagram aici

Ingrediente salata de ton cu avocado

200 g ton bucati 
2 avocado
7-8 rosii cherry
1 ceapa rosie
cateva frunze salata
2-3 linguri ulei masline
2-3 linguri zeama lamaie
sare dupa gust

Mod de preparare salata de ton cu avocado 


Frunzele de salata le spalam si le rupem in bucati mai mici. Spalam rosiile cherry si le taiem in doua sau in patru, depinde cat sunt de mari. Curatam ceapa si o taiem rondele, tonul il scurgem bine si il desfacem in fasii mai mici. Alegem un avocado copt, care trebuie sa fie usor moale la apasare. Il taiem in doua, pe lungime si indepartam samburele. Cu o lingura scoatem cu grija miezul apoi il taiem cuburi.

 

Le punem pe toate intr-un bol. Adaugam uleiul de masline, zeama de lamaie si sare dupa gust si amestecam. Pentru ca avocado se oxideaza destul de repede salata trebuie servita imediat. Pentru ca genul acesta de salata este buna rece, de la frigider, vom pastram ingredientele in frigider si le scoatem abia in momentul in care vom prepara salata. 




Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes