ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

14 aug. 2020

Salata de naut, cu ton si oua de prepelita


E atat de cald, incat cu greu ma indur sa deschid aragazul, iar despre cuptor nici nu poate fi vorba, asadar cel mai des apelam la solutia de urgenta, salatele! Salata de astazi a pornit de la niste oua de prepelita pe care le-am fiert pentru copii la micul dejun, si cum mi-au mai ramas cateva, m-am gandit sa le reciclez intr-o salata satioasa si frumos colorata!
Iubesc salatele pentru ca sunt atat de ofertante, sunt proaspete, revigorante, necesita foarte putin timp de preparare, in plus sunt si destul de ieftine. Salata de astazi depinde ar ajunge undeva la maxim 15 lei si este suficienta pentru doua persoane, chiar trei as zice!
Si cum prietenii mei de la Sun Food ma salveaza intotdeauna, am folosit produsele lor minunate: nautul si deliciosul ton maruntit!




Ingrediente salata de naut, cu ton si oua de prepelita

1 conserva naut Sun Food
8 oua de prepelita
2 rosii mari
1 ceapa rosie
cateva fire patrunjel verde
sare, piper
ulei de masline extravirgin
zeama de lamaie




Mod de preparare salata de naut, cu ton si oua de prepelita

Scurgem nautul bine de zeama. Scurgem apoi uleiul din conserva de ton.


Fierbem ouale de prepelita si le curatam. 



Punem intr-un bol nautul, tonul, rosiile taiate felii, ouale taiate pe jumatate si ceapa taiata fideluta.



Adaugam sare si piper si asezonam cu zeama de lamaie si uleiul de masline extravirgin. Adaugam patrunjel verde, tocat marunt.


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes