ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

30 iun. 2018

Salata mexicana cu ton


Salata mexicana cu ton pe cat este de simpla pe atat este de gustoasa si de satioasa, se prepara extraordinar de usor iar in perioadele caniculare e mai mult decat binevenita! Iata cum, in maxim 15 minute poti avea masa gata, si toata lumea va fi multumita! Eu una ador aceasta salata si nu o refuz in nici o situatie, indiferent ca e in miezul verii sau pe timp de iarna.
Pentru pregatirea acestei salate am folosit tonul in ulei de masline de la Eva, pe care il recomand cu drag findca este foarte, gustos si profit de ocazie ca sa ve recomand si macroul in sos tomat de la ei, este un deliciu, si asta in conditiile in care eu nu eram fan al conservelor de peste in sos pana acum!
Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici iar daca vreti sa fiti la curent cu noile retete va invit sa va abonati aici. Ma gasiti si pe instagram aici




Ingrediente salata mexicana cu ton

4 linguri fasole rosie
4 linguri porumb dulce
1 ceapa rosie
sare, piper
zeama de lamaie






Mod de preparare salata mexicana cu ton

Desfacem conserva, scurgem uleiul si il lasam deoparte fiindca vom folosi o parte din el ca sa asezonam salata. Desfacem bucatile de ton.


 Intr-un bol punem fasolea rosie din conserva si porumbul, bine scurse de zeama. Adaugam bucatile de ton si ceapa rosie tocata fideluta. Asezonam cu sare, piper, zeama de lamaie si uleiul de masline si amestecam usor. Salata noastra este gata!


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes