ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

11 mai 2016

Salata cu ton si naut, la borcan


Cu siguranta adeseori la serviciu se intampla sa sariti peste pranz, sa il inlocuiti cu produse fast food sau sa comandati mancare de la catering. Totusi, cea mai gustoasa, cea mai ieftina si mai ales cea mai sanatoasa varianta este sa va preparati singuri pranzul iar salata la borcan este cel mai indemana si mai complet pranz. Se pregateste foarte usor, contine o multime de nutrienti si este foarte gustoasa, ceea ce o face gustarea ideala pentru serviciu. 
Si daca  am pregatit o salata gustoasa si sanatoasa cu ton si naut, evident nu puteam folosi decat cele mai bune ingrediente de la prietenii mei de la Sun Food!





Ingrediente:

salata verde
ceapa verde
rosii cherry mixte
zeama de lamaie






 Mod de preparare:

Pregatim mai intai ingredientele: spalam salata si o rupem in bucati. Ceapa o tocam marunt si rosiile le taiem felii. Asezam intr-un borcan un strat de salata si de ceapa. Scurgem nautul din conserva si adaugam in borcan un strat de naut.


Continuam cu rosiile cherry, apoi un nou rand de salata si ceapa dupa care asezam tonul din conserva. Pe ultimul strat adaugam naut, rosii, ceapa si salata. 
Adaugam putin ulei din conserva si zeama de lamaie dupa gust.


 Ramane doar sapuneti capacul si puteti lua salata cu voi la  serviciu sau la picnic. Daca o luati la serviciuputeti renunta la ceapa.  Simplu, practic, gustos si sanatos!


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes