ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

25 mai 2016

Mic dejun cu iaurt si piure de piersici




Dimineata inainte sa plecam la serviciu suntem aproape intotdeauna pe fuga, cel mai adesea in intarziere si uneori nici cafeaua nu reusesim sa o bem, ce sa mai zicem de micul dejun? Si uite asa cel mai adesea sarim peste micul dejun si apoi suntem toata ziua lipsiti de energie, iritati, fara chef,  iar daca nu reusim sa luam nici pranzul deja la cina avem tendinta de a abuza de mancare si de aici pana la dezastru nu e decat un pas! Poate la inceput ne vom obisnui cu acest ritm de viata insa in timp efectele negative isi vor face simtita prezenta si vom regreta ca nu ne-am oprit la timp!
Daca nu reusesti nicicum sa te moblilizezi dimineata fii organizat, pregateste-ti de seara micul dejun, inchide-l intr-un borcan, iar dimineata ia-l cu tine la serviciu.  Si fiindca micul dejun este practic cea mai importanta masa a zilei, astazi va invat sa pregatiti un mic dejun ce va va asigura energie suficienta pentru intreaga zi, in plus va asigura un important aport nutritiv in alimentie! Pentru realizarea acestui mic dejun am folosit ca baza trei ingrediente pe care cu totii le iubim: bicuitii de ovaz, iaurtul grecesc si delicioasele piersici de la Sun Food, la care am adaugat doua ingrediente minune: semintele de chia si fructele goji!




Ingrediente:

200 gr biscuiti de ovaz
1 lingurit seminte chia
150 gr iaurt grecesc
1 lingurita fructe goji



Macinam bicuitii. Nu trebuie sa ii transformam intr-un pesmet fin, biscuitii trebuie macinati grosier astfel incat sa ramana crocanti.


Pregatim un borcan si asezam un strat de biscuiti. adaugam deasupra cateva fructe de goji.

Punem piersicile din compot intr-un vas inalt. Pastram o jumatate de piersica pentru decor.

Cu un blender vertical mixam pana obtinem un piure. Adaugam semintele de chia, amestecam energic si adaugam stratul de piure peste stratul de biscuiti. 


Iaurtul il amestecam cu fructele goji apoi il adaugam peste stratul de piure. 

Punem deasupra piersicile taiate cubulete si cateva goji. 


Inchidem capacul si dam la rece pana in momentul servirii.


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes