ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

7 feb. 2016

Tu ai aflat? Doar sase sasi stiu reteta originala!


Traim in secolul vitezei, uneori timpul ne preseaza atat de mult incat nu reusim sa gatim intotdeauna asa cum ne-am dori si de multe ori mancam pe fuga sau,  si mai rau, sarim peste mese in ideea ca vom reusi astfel sa economisim timp.

Ei bine, pentru astfel de momente eu intotdeauna am in figider un baton de salam sasesc de la Cris-Tim. Pentru ca este delicios, pentru ca este mereu la indemana, pentru ca este singurul care ne place,  pentru ca este protejat prin tehnologia de inalta presiune si mai ales pentru ca este produs in Romania! 

 Oricat de tare m-as grabi, pregatesc iute cateva sendvisuri cu Salam Sasesc, adaug ceva rosii sau ardei gras si cateva frunze de salata si gata, masa e asigurata!
Aflat pe piata din 2002, Salamul Sasesc s-a facut remarcat datorita formei speciale si gustului de neegalat. Salamul Sasesc face parte din categoria mezelurilor fiert-afumate si este facut dintr-o combinatie de carne de porc si vita. Pe langa sortimentul original au urmat Salamul Sasesc Picant si Salamul Sasesc cu piper verde, ambele la fel de gustoase si apreciate!



Imi amintesc cu nostalgie momentul cand am gustat pentru prima data Salamul Sasesc! Era la ceva vreme dupa revolutie si era o adevarata avalansa de oferte pe piata, unele dintre ele total neinspirate si cu un gust greu de digerat. Imi amintesc ca imi atrasese atentia la vremea respectiva reclama ce i se facea produsului iar gustul acestuia a fost o adevarata revelatie. De atunci e singurul pe care il cumpar fie ca vreau sa prepar sendvisuri, fie ca vreau sa fac pizza sau pentru platouri reci la petrecerile aniversare, Salamul Sasesc e pe gustul intregii familii!

Astazi vin cu o veste buna: Salamul Sasesc, unul din cele mai iubite mezeluri aflate pe piata la ora actuala, are o noua imagine si o noua eticheta. In rolul principal se afla sasul Martin, maestrul breslei sasilor priceputi, unul din cei sase sasi de la Cris-Tim care stiu reteta originala, o poveste magica despre care puteti citi mai multe pe www.6sasi.ro
Pe mine povestea lor m-a cucerit pe deplin si a reusit sa ma transpuna  in lumea sasilor de odinioara, mi-a inspirat incredere si m-a convins odata in plus ca am facut alegerea potrivita.


Distribuie daca iti place:

Un comentariu :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes