ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

4 feb. 2016

Despre ritualul de imunitate


Nu stiu voi, dar eu intotdeauna imi amintesc cu drag de copilarie! Cand am primit minunata cutie cadou, plina de bunatati, de la prietenii mei de la Solaris m-a purtat gandul la copilaria mea, racelile, durerile in gat, leneveala la acre aveam dreptul in acele perioade. Zambesc si acum cand imi amintesc de perioadele in care noi copiii eram raciti si mama ne doftoricea cu toate leacurile stiute de ea sau auzite de prin vecini. Marele meu cosmar ramane albastrul de metil cu care ne trata cand aveam rosu in gat, sau de oribilul ceai din coji de ceapa de care nici astazi nu ma pot atinge, mi se face rau numai cat ii simt mirosul. Sa nu mai spun de cartofii cu spirt pe care ni-i punea pe gat si ii uita acolo pana simteam ca ne sufocam!

Ne mai punea sosete cu otet cand aveam febra sau cate o jumatate de ceapa pe buric, recunosc cu rusine ca nici acum nu stiu cu exactitate care era rolul acelei cepe, dar stiu ca nu era o senzatie deloc placuta. Nici siropul de ridiche neagra pe care ni-l pregatea mama cand nici unul din leacurile mamei nu dadea rezultate nu imi placea prea tare, dar induram de fiecare data cu stoicism si imi doream sa nu mai fiu racita niciodata.



Acum, mama la randul meu, prefer sa previn si sa le intaresc celor mici imunitatea asa ca fructele si legumele proaspete sunt nelipsite din alimentatie. Un alt remediu pentru imunitate este mierea de albine amestecata cu miez de nuca din care copiii primesc zilnic cate o lingurita.
Dar, cum uneori nu este suficient, si mai ales atunci cand intra in colectivitate imunitatea este cu mult mai importanta, Solaris vine in intampinarea nevoilor copiilor dar si ale noastre de a ne intari imunitatea Benefica Propoforte, comprimate pentru imunitate  cu concentratie ridicata de propolis purificat si imbogatit cu  vitamina C provenita din surse naturale stimuland imunitatea in mod natural si usurand durerile in gat datorita extractului de agrimonia. 




Comprimatele Benefica Propoforte Junior, au un gust foarte bun dat de sucul de zmeura si cei mici le-au indragit imediat.Propoforte Junior Benefica are o concentratie ridicata de propolis purificat - 51 mg propolis in fiecare comprimat. Acesta este obtinut din mai mult de 100 mg de propolis brut.
Comprimatele Benefica Proporte Family au o concentratie ridicata de propolis purificat - 150 mg propolis in fiecare comprimat obtinut din mai mult de 300 mg de propolis brut si sunt imbogatite cu miere si suc natural de lamaie.
Comprimatele Benefica Propoforte 850 mg au cea mai mare concentratie de propolis purificat din gama Propoforte - 850 mg propolis in fiecare comprimat, obtinut din mai mult de 2000 mg de propolis brut si sunt imbogatite cu suc natural de lamaie.

Mai multe detalii despre aceste comprimate dr si alte informatii interesante puteti citi aici.
Vreau sa stiu, pe voi cum va tratau parintii cand durerile de gat nu va dadeau pace?


Distribuie daca iti place:

5 comentarii :

  1. Din cate imi aduc aminte, cu albastru de metil , lamaie cu miere sau sucul ce se forma in scobitura unei ridichii negre in care puneau o lingurita de zahar.....vremuri de demult :))

    RăspundețiȘtergere
  2. O,ce amintiri..amigdalitele erau marea mea problema si bunica imi punea la gat faina de malai umeda pusa intr-un batic si tare nu-mi placea,dar ca sa nu ma mai doara gatul stateam cu ea uneori toata noaptea.Si cartofii taiati felii asezati la fel in jurul gatului si legat apoi un fular si ceaiul de ceapa cu gustul lui "nesuferit " erau leacurile copilariei.

    RăspundețiȘtergere
  3. nici eu nu am auzit com prese cu malai, e bine de retinut

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes