ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

1 feb. 2016

Aperitiv cu mousse de somon afumat


Daca va place somonul cu siguranta va va placea si mousse-ul de somon afumat. Se face foarte repede si e foarte potrivit mai ales pentru mesele festive.


Ingrediente:

200 gr somon afumat
100 gr crema branza
2 linguri zeama de lamaie
sare, piper





Mod de preparare: 

Taiem fasii somonul afumat.


Punem in vasul unui mixer vertical somonul afumat si crema de branza. Adaugam sarea, piperul si zeama de lamaie. 



Mixam pana obtinem o pasta. Daca este nevoie mai adaugati sare, piper sau zeama de lamaie.


Taiem un castravete felii subtiri si cu ajutorul unui pos cu dui stea spritam mousse-ul de somon pe fiecare felie de castravete. Decoram cu bucatele de somon si crengute de marar.
Dupa preferinte putem servi mousse-ul de somon pe biscuiti sarati, in coji de tarta, in choux-uri, pe felii de paine prajita si orice altceva va ma trece prin cap. 


Distribuie daca iti place:

2 comentarii :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes